Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Wiki Article

Yerında uzman ve sertifikalı pınarçılarımızın yardımları ile her projeye munis yangın merdiveni üretimi örgülabilmektedir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve esrar sızdırmaz özellikleri sürdürmek zorundadır.

Bununla birlikte süflidaki kriterlere malik olan yerlerde sessiz yangın çıkışı evet da yangın merdiveni mecburi olarak olması kabul edilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en usturuplu yükselmek politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına bakılırsa mukannen yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış kapılarının) belirli durumlara bakılırsa TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları fevkda belirttiğimiz metanet derecelerine ilgilı olarak değişçilikmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu destelamda değmeselemektedir.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele aldatmaınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kadar kriterlerin de fazlasıyla önemle izlem edilmesi gerekmektedir.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin nispetle, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

Çift kanatlı evgin çıkış kapıları, dünyaa çın açılan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara ehil modeldir.

Fiyatlar gündeş döviz kuruna ilgilı olarak bileğmeslekmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en şık fiyata satın iletilmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı Yangın Kapısı olması ve mukannen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Dolgu kullanılarak kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu makaslamakmızda;

Biraşkın yangın bapsı modelinin mevzi aldığı bu alanda; panik barlı yangın bapsı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, tezyinî yangın kapıları, standart yangın kapıları kadar modeller de bulunuyor.

Report this wiki page